Promovari

Par perfect drept cu ROWENTA COMPACT LISS ELITE

Buna seara strong womens.

Astazi m-am gandit sa-ti prezint placa de indreptat parul ,Rowenta Compact Liss Elite   am achizitionat-o de pe Emag –aparatul perfect de coafat pe care-l poti folosi chiar la tine acasa! Nu costa multi bani este usor de folosit, nu deterioreaza podoaba capilara si ceea ce-l face si mai interesant este ca-l poti lua cu tine oriunde doresti, chiar si in vacante, pentru ca ocupa foarte putin loc in geanta cu bagaje!Cred ca orice femeie doreste sa aiba un par sanantos,stralucitor si mereu aranjat fie el drept,ondulat,etc. De aceea vreau sa va vorbesc despre placa de par.

  Eu vreau sa va arat  cea mai buna placa de par( in viziunea mea) Rowenta Compact Liss Elite- Sistem 2 in 1 pentru a crea o multitudine de coafuri: par drept, buclat, ondulat,este o placa de indreptat parul foarte buna calitativ.

Fiindca am parul mediu  obisnuiesc sa-i acord o atentie sporita acestuia si sa il rasfat ori de cate ori am ocazia cu tot ce-i mai bun: masti, sampoane profesionale, perie rotativa, placa si bineinteles ca in paralel cu spray-uru pentru protectie termica, pentru ca nici nu se poate altfel!Avantajul acesteia este ca o ai tot timpul la indemana, fara a fi nevoie sa mergi la salon ori de cate ori iti doresti par drept sau onduleuri lejere. Vei economisi in acest mod timp si bani.147189367_2_644x461_placa-de-indreptat-parul-rowenta-compact-liss-elite-sf1012f0-230-grad-fotografii.jpg

Placa de indreptat parul  Rowenta Compact Liss Elite este ideala pentru orice lungime si pentru toate tipurile de par,invelisul ceramic si complexul de Tourmalina pentru par superb si stralucire de invidiat  . Poti transforma orice smoc de par cret sau neascultator intr-o suvita dreapta si stralucitoare (pana la prima spalare) cu cea mai buna placa de indreptat parul.Fetelor, placa de indreptat parul Rowenta Compact Liss Elite  este cadoul perfect pe care vi-l puteti face singure! Gata cu drumurile costisitoare la coafor, acum va puteti aranja singure acasa, economisind timp si bani.

Cum alegi cea mai buna placa de indreptat parul? Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba placa de par potrivita nevoilor tale?

Materialul Placii

Majoritatea placilor de indreptat parul au elementii de incalzire fabricati din ceramica, titan, turmalina sau o combinatie intre doua dintre aceste materiale.Placile din ceramica sustin o temperatura ridicata si distributia egala a temperaturii care au ca efect un par stralucitor si drept cu deteriorari minime. Placile de par din ceramica sunt ideale pentru majoritatea tipurilor de par indiferent daca este subtire sau mai gros.

Si placile din titan ofera caldura ridicata si constanta. Titanul produce mult mai multi ioni negativi decat placile ceramice.. Placile cu turmalina sunt recomandate pentru parul aspru deoarece aceasta reduce frecarea in timpul indreptarii parului rezultand in suvite foarte netede.Spre deosebire de titan si ceramica, turmalina nu este folosita in sine ca material pentru placa de par.

Reglarea temperaturii

Cauta o placa de indreptat parul ce ofera control asupra temperaturii, mai ales daca ai par cu firul subtire, deteriorat sau tratat chimic. Temperatura ridicata poate crapa si despica firul de par, fiind foarte important sa o poti controla pentru a preveni efectele nedorite.

Cea mai buna placa de indreptat parul este un aparat de coafat ce iti permite sa obtii un look de salon chiar la tine acasa.

 

Voi va intrepati parul?Ce model de placa aveti?

 

 

 

Lasă un comentariu